Wendiii 2013.12.12. 15:40

Apróságok

Először is kezdem a jó hírrel: december 23-án utazom haza. Viszont azonnal utazom vidékre, úgyhogy Pesten csak 29-től leszek, a szabadság végéig, azaz január 5-ig. Utána a tervek szerint csak májusban leszek otthon. Viszont előre szólok, hogy most kevés emberrel tudok találkozni.

Egy-két hete megérkezett Tél Tábornok is, a napokban meg mínusz 15-20 fokos hideg is volt. A hó az szép, bár ha erről márciusban kérdeztek, akkor valószínűleg mást fogok már mondani. :)

A napokban megnéztem egy vígjátékot, majd utána azon gondolkodtam, hogy Hollywood kifogyott az ötletekből. Nagyjából 10-15 éve. Minden vígjáték ugyanarra a sémára épül, a "történetet"  meg gyakorlatilag az első öt perc után ki lehet találni. Mindegy, ebben viszont volt néhány jókor elsütött jó poén, ami miatt végülis a konklúzió az lett, hogy nem sajnáltam a másfél órát, amit rászántam.

A bejegyzés trackback címe:

https://oroszhon.blog.hu/api/trackback/id/tr375687635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nina Otherside Mercy 2013.12.18. 18:42:34

az öteletekből nagyjából az egész filmipar kifogyott, de ezt a filmet ajánlom neked márcsak a mariskát szívó nagymami miatt is. nem nagy durranás maga a film, de van benne egy két vicces jelenet. és még az ízlés határán belül. www.youtube.com/watch?v=RFcTs07Gi5c
süti beállítások módosítása