Azt kell mondjam, hogy a karácsony előtti hajtáshoz képest egész nyugis időszakunk van most. Naponta mindössze 130-150 kérelmet veszünk be, szemben az ünnepek előtt 5-600-as nagyságrenddel. Így tehát egy kicsit megnyugodtam, hogy nem egy téli roham kellős közepén megyek szabadságra, ezt a mennyiséget lehet bírni csökkent létszámmal is. Lassan egyébként visszatérnek azok a kollégák is, akik az ünnepeket töltötték otthon.

Az időjárás egyébként hidegre fordult, ma délelőtt mínusz 17 fokot mutatott a hőmérő. Kíváncsi leszek, hogy otthon milyen idő lesz, valaki a kövin azt mondta, hogy otthon is mínusz 10 környékén lesz. Viszont az most már saját tapasztalat, hogy az itteni mínusz 25-öt jobban bírja az ember, mint az otthoni, ennél sokkal enyhébb fagyot. Ennek rém egyszerű magyarázata van: otthon párás a levegő. Szóval majd meglátom.

A héten egyébként hatalmas meglepetés is ért: felhívott a volt főnököm, hogy boldog új évet kívánjon. Én meg kishíján leestem a székről a meglepetéstől. Ha majd otthon leszek, akkor én is meglátogatom, és okozok neki valami meglepetést én is. :)

Attila barátommal elgondolkodtunk egy kicsit azon, hogy márciusban el kellene mennünk Eindhovenbe, mert az Epica zenekar születésnapi koncertet ad, mégpedig a Reményi Ede Kamarazenekarral közösen. Ígéretük szerint a Miskolci Operafesztivál műsorát adják elő, néhány azóta megírt újabb dallal együtt. Utána pedig ahogy elnéztem, még valami egész éjszakás buli is lesz a banda aktív részvételével. Az egész pedig nem kerül többe, mint 69 euró plusz szállás (meg nekünk persze a repülőjegy, ami több, mint kétszer annyi lenne, mint amennyit az előbb említettem). Mindez persze csak vágyálom marad, mert addigra már lesz annyi munka, hogy ne tudjak elmenni. :( Pedig a miskolci bulit bánni fogom mindig. Sovány vigasz, de CD-n legalább kiadták anno, remélem, ebből lesz egy DVD.

Hallgassatok ti is Epicát, mert az jó!

A bejegyzés trackback címe:

https://oroszhon.blog.hu/api/trackback/id/tr765013631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása